Elonmerkit

14.8.2017
✓ Linkinvaihto päivitetty.

Vanhat päivitykset


• Tervetuloa! •


Rest In Pieces on vuoden 2014 elokuussa valmistunut foorumipohjainen tarinankerrontaroolipeli, jossa elävät kuolleet, zombit, ovat levinneet koko maapallolle synnyttäen kauhua ja sekasortoa ihmisten keskuuteen. Jokaisen selviytymistaidot joutuvat kovalle koetukselle kun elintarvikkeista, suojasta sekä aseista on pulaa, ja jotenkin pitäisi puolustautua verenhimoisilta zombeiltakin. Tässä kuoleman ryydittämässä maailmassa kukaan ei ole täysin turvassa — kyse on ennemminkin siitä kuinka pitkään selviät ennen kuin väistämätön loppu tulee vastaan...

Roolipelissämme eletään vuotta 2020 ja sen tapahtumat sijoittuvat Ranskaan tarkemmin nimeämättömälle alueelle. Pelaajat saavat näin ollen hieman vapaammat kädet pelipaikkojen suhteen, joten kenenkään ei tarvitse murehtia siitä ettei mahdollisesti tunne Ranskaa kovin hyvin.

Jos mielenkiintosi heräsi, käy peremmälle, tutustu roolipeliimme ja liity mukaan joukkoomme!

HUOM! Rest In Pieces on avoin niin kokeneemmille kuin aloittelevillekin roolipelaajille, mutta suosittelemme liittymistä vain yli 15-vuotiaille, sillä peleissä voi esiintyä nuoremmille sopimatonta materiaalia.

Terveisin ylläpitäjä Jaksu

ROPELISTA - Toplista suomalaisille nettiroolipeleille